Bakebonanza

Gårsdagen stod i bakingens tegn. Jeg skulle egentlig ikke lage kokosmakroner i år, men etter å ha halvveis dratt en lysten unge bort fra kjøpemakronene på butikken i går tidlig, ble det endring i planene. Det er jo veldig enkelt, og i grunn ganske godt også. Iallfall når de er rett fra ovnen... nam! 

Jeg har også laget amerikanske cookies, de hører med her i huset til jul, og blir alltid spist opp. En pepperkakedeig ble det også, halvparten er bakt ut i dag tidlig, resten skal jeg ta nå. Med to slag i fryseren (marvposteier jeg laget i november og kransekakestenger jeg har kjøpt på julemarked) er jeg nå oppe i fem slag. Om jeg teller med konfekt (og det gjør jeg), så skal jeg nok komme meg på syv slag før jula ringes inn.  

Her finner du oppskriften på pepperkakene våre, her er de amerikanske kjeksene med nøtter og sjokolade, og her finner du min veldig lettvinte oppskrift på kokosmakroner.

Hva baker du til jul?  

2 kommentarer

Ane

13.12.2015 kl.20:36

Så fine julekaker! Jeg har allerede 7 forskjellige julekaker, men vil lage flere :)

Mari Julefreak

14.12.2015 kl.08:34

Ane: Oi, flink du er!! Får se om jeg rekker så mye mer. Må lage marsipan, iallfall. Også laget jeg oreokuler et år, de ble veldig gode, så kanskje jeg må prøve å rekke det også..

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits