400 julegaver

Men jeg pakket ikke alle alene, heldigvis... Egmont Publishing, hvor jeg jobber, har som tradisjon å sende gaver til barn som må feire julen på et av landets krisesentre. I år sender de 400 julegaver til barn i ulike aldre, og da er det dugnad i kantina for å pakke inn presangene. Også årets julegave til de ansatte går til et veldedig formål, som vi kan være med på å stemme frem selv. Jeg liker at bedriften min har et sosialt engasjement, og det er en hyggelig førjulsaktivitet å pakke julegaver i fellesskap med andre kolleger.

Kvelden tilbrakte jeg i Frogner kirke, på årets tredje julekonsert. Tett program! Denne gangen var det Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen og Elisabeth Andreassen. En flott konsert, og koselig samvær med storesøster.2 kommentarer

Yazhi.blogg.no

08.12.2015 kl.22:22

Så flott av dere!

Mari Julefreak

10.12.2015 kl.23:35

Yazhi.blogg.no: Ja, det er hyggelig å være med på å gjøre noe for andre. Jeg kjenner nok litt ekstra på det rundt jul.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits