Litt mislykkede marvposteier

Bildet under oppsummerer det jeg har holdt på med i dag - og heldigvis ble julepakkene mine penere enn årets marvposteier. Marvposteier hører med til jula for meg, og siden de bør fryses for å holde seg, egner de seg ypperlig som startskudd for årets julebakst. 

I år trodde jeg virkelig at jeg hadde perfeksjonert oppskriften. Jeg byttet ut vanlig meierismør med smør uten salt, fordi mamma(!) synes de ble litt salte i fjor. Og jeg burde jo egentlig skjønt at deigen får en annen konsistens uten salt, for salt binder jo, gjør det ikke? 

Kort oppsummert, marvposteiene mine smuldrer opp! Men heldigvis, (og det er mye trøst i dette, siden det tross alt er det viktigste), de er gode på smak. Så det blir nok jul i år og. Har stablet kakene forsiktig i isbokser i fryseren så de skal klare seg best mulig.

Så for de som vil prøve, så kan jeg heller anbefale oppskriften fra i fjor. Marvposteier er nemlig VELDIG godt!

 

2 kommentarer

Bente Haga

24.11.2015 kl.13:33

Gleder meg til og smake👍

Mari Julefreak

24.11.2015 kl.22:40

Bente Haga: :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits