De som ikke får så mange julegaver

Flere enn meg som kjenner på behovet for å gjøre noe ekstra for noen før jul?

For to år siden leverte jeg gaver til Fattighuset i Oslo og de trenger gaver i år også. De har adresse Grønnlandsleiret 39 og tar i mot gaver før jul i 6.etasje mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra 10-16, onsdag fra 10-20 og lørdag fra 12-16.

De ønsker nye gaver som ikke er innpakket (sånn at giverne kan velge, og vite, hva de gir bort). De opplever at gruppen fra 14 år og oppover er litt glemt, så det kan jo være noe å tenke på. Du finner Fattighuset på Facebook, og de oppfordrer til å kontakte Wenche på nr. 48 47 37 70 om du har spørsmål. 

Jeg bor ikke i Oslo lenger, men oppdaget at Frivilligsentralene på Hadeland, Hole og Ringerike samler inn gaver til barn i dette området som ikke får så mange gaver til jul. Så der kan jeg bidra litt i år! Det er frivilligsentraler rundt i hele landet, så en oppfordring er å kontakte din lokale, for å finne ut om de tar i mot gaver - og hva de trenger.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt. 

2 kommentarer

Blekkulf

18.11.2015 kl.09:12

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt

si det videre, si det videre, si det videre

Mari Julefreak

18.11.2015 kl.09:23

Blekkulf: Prøver det, da ;)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits