hits

To av høstens bruktkupp

En av grunnene til at jeg liker å kikke i bruktbutikker, er at jeg ofte finner veldig mange fine bøker. Og tidlig i høst kom jeg over disse. Den ene, Julehelg, husker jeg vi hadde hjemme, så den ble kjøpt av rent nostalgiske grunner. 

Den andre, Vinterfryd, er en slags inspirasjonsbok av litt nyere dato, med fine bilder, ideer og oppskrifter som passer til årstiden.

Og i morgen er det spådd snø på Østlandet! Jeg gleder meg til å se om det er hvitt ute når jeg våkner i morgen. (Så får det heller være at togene kommer til å stå og at det blir helt kaos hovedstaden) 

 

 

2 kommentarer

Linn Therese Dagsland

15.11.2015 kl.20:50

God søndagskveld! Håper du har hatt en helt fantastisk helg <3

Mari Julefreak

17.11.2015 kl.22:27

Linn Therese Dagsland: Den har vært fin, takk så mye! Håper det samme for deg :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv