hits

Juletre i senga

Og akkurat da jeg trodde jeg hadde nok julesengetøy til å komme meg gjennom høytiden, så dukker dette kule tre-settet fra Jotex opp. Jepp, det måtte bli mitt. Heldigvis skal vi ha noen overnattingsgjester i jula, så vi får faktisk brukt (nesten?) alle julesengesettene våre. For hvis jeg skal være ærlig, så blir det et nytt hvert år. Kremt. De fleste kan heldigvis brukes hele året, da. Det er jo litt forsonende. Men kult, ikke sant? Foto: Jotex.no

3 kommentarer

wenchepia

10.11.2015 kl.22:34

Jeg har ikke et eneste julete sengtrekk jeg :-O

Jaggu må det på ønskelista :-D

Mari Julefreak

10.11.2015 kl.22:39

wenchepia: Hva er det jeg hører?? Ikke noe julesengetøy!? Haha, neida - jeg tror man klarer seg helt fint uten. Men det er veldig koselig synes jeg, å re opp sengen til jul. Har jo en teori om at jeg sover bittelitt bedre i julesengetøy :) Mange fine og rimelige på Jotex og HM.com. Ellers har du Ellos, Kid, Princess etc. (Og har kanskje fire sett, som sikkert er minst tre for mye, men så klarer "de" å lage noe nytt jeg vil ha vært eneste år.. så da utvider samlingen seg)

Mittfamilieliv

10.11.2015 kl.22:40

Kjempefint! =)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv