Jul til middag i dag

I dag har vi besøkt storesøster, og med oss i bagasjen hadde vi pinnekjøttet jeg kjøpte for en stund siden. Og bare for å si det, så var det HUN som dro frem juletallerkenene, altså. (Jeg elsker at familien min er like juleglad som meg. Med unntak av mannen min, men han lar seg rive med innimellom, heldigvis)

Selv om jeg har møtt noen få som synes det er "altfor tidlig å spise pinnekjøtt nå", så sier de fleste; "åh, det hørtes godt ut". Og DET var det. Nå ligger vi til fordøying i sofaen og gleder oss til mer deilig julemat i tiden som kommer fremover.   

4 kommentarer

Bente Haga

07.11.2015 kl.23:01

Regner med det smakte fortreffelig😊.

Mari Julefreak

08.11.2015 kl.09:36

Bente Haga: Det smakte helt nydelig! Og det var ikke et øyeblikk for tidlig..

Camilla

09.11.2015 kl.20:20

Vi spiste ribbe i sommer. Med surkål og akevitt til. Da hadde ribba ligget i fryseren siden jul, men juliribbe var minst like godt!

Mari Julefreak

10.11.2015 kl.22:32

Camilla: Det har jeg erfaring med også... Spiste pinnekjøtt i sommer, det var superdigg. (En påsketradisjon med et vennepar som ble litt utsatt) Men funka fin-fint!! Og vi spiser alltid ribbe i påsken, er også veldig godt.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits