hits

Oversikt over 140 julemarkeder landet over

Selv om jeg vanligvis jobber som helsejournalist, har jeg de siste dagene jobbet med en artikkel som samler alle julemarkedene vi kommer over i Norge. En av fordelene med å være en åpen julefreak, er at jeg får sånne "spesialoppdrag" på jobb, og det har vært gøy å jobbe med noe annet enn det jeg vanligvis jobber med, og som i tillegg er relatert til jul! 

Jeg synes det er superkoselig med julemarkeder, og jeg liker at de er så ulike. Alt fra små julemesser hvor man kan få kjøpt hjemmestrikkede sokker og votter til en rimelig penge, til store, profesjonelle julemarkeder som det årlige julemarkedet på folkemuseet på Bygdøy. Jeg håper jeg får med meg noe i år også.

Saken jeg har laget tar for seg nesten 140 julemarkeder i Norge i år, fordelt fylkesvis og etter arrangementsstart. Jeg får stadig mailer om markeder jeg ikke har med, så saken blir oppdatert hele tiden. Selve artikkelen finner du her.

Skal du på julemarked i år?

  1. Jul på Hadeland Glassverk
  2. Julemarked på Riddergaarden i Hønefoss
  3. Gammeldags Jul på Vøienvolden Gård
  4. Julemarked på Folkemuseet på Bygdøy

3 kommentarer

Jeg har en konkurranse på bloggen min nå hvis du er interessert i å delta :-)

Camilla

10.11.2015 kl.09:42

Jeg visste virkelig ikke at det var så mange! Jøss .. Nå fikk jeg det plutselig travelt, haha :D

Mari Julefreak

10.11.2015 kl.22:31

Camilla: Ja, har lagt inn nye hele helga, så nå er det over 200 markeder i oversikten! Bare å velge...

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv