En liten førjulssmak...

I dag hadde vi noen venner på middag. Jeg hadde tenkt til å servere pinnekjøttet jeg kjøpte tidligere denne uka, men så viser det seg at den ene gjesten IKKE LIKER PINNEKJØTT. Er det mulig? Heldigvis likte han riskrem, så da ble det iallfall en julete dessert. Og de hadde med seg juleskum, så det ble en riktig fin før-førjulsettermiddag.  

(Siden det bare er starten av november laget jeg en hurtigvariant av riskremen. Det er lov på julaften også, bare du ikke sier noe til moren din...) 

3 kommentarer

Camilla

02.11.2015 kl.12:09

"Whats not to like," som samboeren min sier 😛

Anne Berit

02.11.2015 kl.21:34

Pinnekjøtt får du ha i fred for meg også, men hadde jeg fått det hadde jeg jo spist det. Riskrem derimot...! Blir rett og slett ikke jul om jeg ikke får riskrem på julaften! Og selvfølgelig skal jeg være akkurat så mett etter middagen at jeg egentlig ikke orker mer enn en liten porsjon riskrem, men trør innpå to store allikevel. *hehe*

Mari Julefreak

03.11.2015 kl.19:48

Anne Berit: Du, jeg er selv så vanskelig i matveien at jeg ikke presser det på folk som ikke vil ha, så du skulle fått noe annet, altså :) Men jeg liker det bare bedre og bedre, og det har (nesten) tatt over plassen for ribba her.. Hjelper å være gift med en fra Vestlandet da, der er jo pinnekjøttet kongen på julehaugen. Ler av beskrivelsen din av riskreminntaket på julaften, for er det ikke akkurat sånn det er? Litt kvalm etter middag hører med! (Og tør jeg foreslå en tallerken riskrem FØR frokost 1. juledag - den smaker godt, den!)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits