God jul

Så var dagen her! Selveste julaften. Jeg feirer i nytt hus for første gang, og det blir en rolig feiring med mann og barn. Vi er godt i rute, så akkurat nå er det titting på Tre nøtter til Askepott som jeg satte på pause i stad. Askepott hører med! Julegrøt har vi også spist, og ribba har stått i ovnen i flere timer allerede. Det ryktes at julenissen kommer på besøk etterpå, men vi får se om han dukker opp. Han har vel mange hus han skal innom i kveld... Må innrømme at jeg gleder meg litt til pakkene jeg også. Jeg tenker ikke så mye på dem før jul, men når jeg ser det ligger gaver der med mitt navn på.. det er jo umulig å ikke bli litt nysgjerrig?    

Siden det er julaften takker jeg for meg for i år, men du skal se at jeg plutselig er tilbake om en ti måneders tid... Og til da - riktig god jul og et fantastisk godt nytt år til nye og gamle lesere! 

Julebord dekket til tre. (Og ja, det ble noen grønne julekuler på meg i år, men som dere ser har jeg allerede fått bruk for dem... ;) 

2 kommentarer

Maries strålande jul

25.12.2014 kl.15:18

Hoppas att du hade en riktigt bra julafton, önskar dig en god fortsättning på julen!

NeverMindBitch

29.12.2014 kl.22:15

Utrolig koselig juleblogg! Savner julen ;)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits