hits

Julekonserten som gir meg aller mest julestemning

Selv om jeg kanskje burde ha tilbragt kvelden i går med min mann, bryllupsdagen tatt i betraktning, ble det julekonsert i Lunner  kirke med Kordial og Lunner Kammerkor istedet. Den muligheten byr seg jo bare en gang i året, mannen min ser jeg hver dag...

Det ble årets siste julekonsert, men denne konserten må jeg få med meg for å få skikkelig julestemning. Og om det var julestemning i går! Snøen lavet ned, og gjorde verden hvit og vakker. Og kor og solister var bedre enn noen gang, synes jeg. Og selv om jeg ikke er religiøs, så er det noe med kirkebygg. De gir en stemning og en ro jeg finner få andre steder. En herlig opplevelse - nå ER det jul! 

Én kommentar

Laila MA

22.12.2014 kl.23:34

Det hørtes herlig ut :) Det er lite som gir mer julestemning enn en julekonsert. Kos deg videre frem mot den store dagen :-)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv