hits

Ett års bryllupsdag

I går hadde vi ett års bryllupsdag, og vi feiret med å spise øverste laget av bryllupskaka vår. Jeg vet ikke hvordan den tradisjonen oppstod (noen som vet?), men jeg håper det bringer lykke. Det er vel ingen overraskelse at den smakte bedre i fjor... Men når det er sagt, så hadde sjokolademoussen i kaka holdt seg overraskende godt. 

En fantastisk dag å se tilbake på. (Selv om jeg gjerne skulle hatt det været i fjor som vi har på Harestua nå. Snø på trærne, knallblå himmel og -8 grader. Men man kan ikke få alt) Noen flere bilder fra bryllupet vårt finner du her


Foto: Solfrid Østerholdt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv