Førjulsselskap

Det krever litt logistikk, men det er veldig hyggelig å kunne samle store deler av familien til selskap før jul. I noen år nå har vi hatt tradisjon for å invitere på pinnekjøttlag siste lørdag før jul. I år var vi 19 stykker til bords med stort og smått, og det sier seg selv at det tidvis ble både høy puls og litt kaos. Men med familie er det mye som går, og tross alt var det trangere da vi bodde på 67 kvadratmeter, selv om vi da bare var 17 til middag...  

Jeg hadde som vanlig laget altfor mye dessert, men verken pinnekjøtt eller dessert er det verste å bli sittende igjen med. Jeg gleder meg allerede til middagen i morgen! Og i romjula skal vi spise oss fra hus til hus i familien, det er fordelen med å "gjøre seg ferdig" med sin del før jul... 

Og nå nærmer det seg, folkens!!

     

4 kommentarer

Laila MA

21.12.2014 kl.00:36

Kos deg videre mot jul, Mari. Jeg skal ha 12 stk på juleaften og er i full gang med forberedelsene :)

mestmamma

21.12.2014 kl.14:56

Så nydelig pyntet bord! Vi har ikke fått til å samles før jul, men jeg skulle ønske vi kunne gjøre det. Det er så mange som stresser i siste liten og ikke har tid til hverandre før man ramler inn i julefeiringen utslitt. Helt unødvendig mener jeg. Jeg skal begynne i god tid å prøve å få avtalt et treff for familien til neste år, inspirert av deg :)

Mari Julefreak

22.12.2014 kl.21:27

mestmamma: Det er slitsomt å invitere så mange, men det er absolutt verdt det, synes jeg. Det er ikke så ofte man samles, og jeg liker å ha familien rundt meg. Og fordelen med å invitere til selskap før jul er at man må få gjort unna endel ting i god tid, slik som juletreet og baking og sånn. Vi må fortsatt rydde litt og handle litt, men er stort sett ferdige til julaften. Deilig!

Mari Julefreak

22.12.2014 kl.21:30

Laila MA: Takk skal du ha! Masse lykke til med julaftensfeiring og forberedelser. Vi blir "bare" tre i år, men siden jeg får feire med de to jeg liker aller best i hele verden, så tror jeg det blir superhyggelig!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits