En uke til julaften!

Tenk, bare en liten uke til julaften i dag. Vi har kjøpt juletre som står og tiner i garasjen, så nå føler jeg virkelig at det nærmer seg jul. Lørdag skal vi ha juleselskap med 19 personer til bords, og det er mye som gjenstår til da. Blir ørlitt stressa av å tenke på det, men jeg vet at vi kommer i mål til slutt. Så får vi heller slappe av etterpå.  

Jeg er ikke ferdig med årets julekort, så jeg skriver så blekket spruter. Jeg klarte ikke å finne et bilde av sønnen jeg syntes egnet seg som julekort i år, så istedenfor å trykke opp slike kort, har jeg fremkalt bilder av venner og familie som jeg har tatt gjennom året. Så heller enn bilder av junior og oss, får folk bilder av seg selv.. (og det er da mye mer spennende, eller hva?) 

Noen av årets julekort ser derfor slik ut:Posene er kjøpt på IKEA. Oppi er det bilder, julekort og kanskje blir det noen twist også...   

2 kommentarer

Solveig

18.12.2014 kl.20:28

Hei masse lykke til med selskap, det kommer nok til å gå så bra

Mari Julefreak

20.12.2014 kl.01:47

Solveig: Tusen takk! Midt på natten og mye igjen å gjøre, men det er slik det skal være :) Har fått pyntet treet nå, hurra!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits