hits

Julestemning i Frogner Kirke

Julekonsert nummer to av fire for i år ble unnagjort i Frogner Kirke i går sammen med mamma, samboeren hennes og verdens beste storesøster. Skikkelig familieutflukt! Jeg er glad jeg har en familie som er like julete som meg selv, det kommer godt med for en Julefreak. 

Selve konserten var veldig bra; Ole Edvard Antonsen, Sølvguttene og Didrik Solli-Tangen. Jeg hadde ikke vært på konsert med dem tidligere, men hadde høye forventninger. Heldigvis ble de innfridd! Jeg likte spesielt at Antonsen spilte temaet fra Tre nøtter til Askepott - det er lite som gir meg mer julaftenstemning enn den musikken. Solli-Tangen hadde også en fantastisk versjon av Nordnorsk Julesalme, en sang jeg liker veldig godt. Og Sølvguttene - imponerende! Halleluja gav oss gåsehud, og den gæliske julesangen som ble fremført til slutt av alle tre var helt nydelig. De har konsert hvert år, så neste år har du muligheten igjen. Anbefales! 

(Og det er noe med julekonsert i kirker, det gir en helt spesiell, høytidelig stemning) 

2 kommentarer

Keths!

10.12.2014 kl.10:49

Håper du får en fin onsdag, og at uken har vært bra så langt :)

Mari Julefreak

10.12.2014 kl.17:53

Keths!: Takk for det, kan ikke klage!!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv