Vinter på Vollen

Etter julekonserten i går overnattet jeg hos venninne og kollega Inger-Lise (som allerede er nevnt flere ganger her på bloggen fordi hun er (nesten?) like juleglad som meg. Hun bor på Vollen i Asker, og da vi våknet til nydelig, klart vintervær i dag, måtte vi jo ut! (Etter en laaaang, hyggelig frokost selvfølgelig) Jeg synes ofte været i desember er grått og fuktig, men været som var i dag er det beste vinterværet man kan få. Sol, klart og kaldt nok til at det knitrer under skoene og prikker i kinnene. Et nydelig lys var det også ute, selv om jeg ikke klarte å fange det helt med mobilkameraet mitt.

Vi begynte på Sjøstrand, og fikk siden sjekket ut det lokale næringslivet i Vollen sentrum (jeg og Bjørg ble kvitt noen kroner på kontoen..) Vi fikk også besøkt Little England Tea Rooms, og med varm scones, syltetøy og clotted cream fikk jeg et øyeblikk følelsen av at jeg var i England, mitt favorittland. En helt strålende førjulsformiddag, med andre ord. Lykke!   

   

Én kommentar

OSLOFRU

06.12.2014 kl.20:28

Jag tänkte bara önska dig en underbar lördagskväll :)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits