hits

Julerock

Noe av det beste å gjøre i førjulstida er å dra på julekonsert. I år skal jeg på fire totalt - og moroa begynte i går. En kollega i naboredaksjonen, Birgitte, synger i en gruppe som hvert år har julekonsert på Musikkflekken i Sandvika. De har holdt på i femten år, og det var en knallkonsert! Repertoaret var i hovedsak amerikanske julesanger, gamle og nye, med noen fantastiske unntak som Maria Menas "Home for Christmas" som er en favoritt hos meg. Det var høy kvalitet og stor stemning.

Det var lov å synge med, og etter noen glass vin var det herlig befriende å synge med til blant annet Do they know it is Christmas, Let me be your father Christmas og Last Christmas. Min kollega Bjørg, som var på sin første ikke-kirkelige julekonsert, har erklært dette for å være en tradisjon, så neste år skal vi tilbake. Gjengen samlet også inn penger til en veldedig organisasjon, Sabona, noe som også er sympatisk i denne søte førjulstid.

Billettene er utsolgt for i år (de har konserter også neste helg), men om du bor i nærheten bør du legge deg dette på minnet til neste år. Så gøy!! Queen of the night - Birgitte. 

2 kommentarer

OSLOFRU

06.12.2014 kl.20:35

Jag tänkte bara önska dig en underbar lördagskväll :)

Mari Julefreak

07.12.2014 kl.21:14

OSLOFRU: Takk!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv