1. desember er kalendertid

Ingen jul uten adventskalendere. Mannen og jeg har tidligere hatt pakkekalender med 12 pakker til hver. I år følte jeg at det kom til å bli litt stress, og det var null problem å overtale mannen til å droppe kalenderen i år. Vi hadde heller ikke pakkekalender i fjor, men da hadde vi komplimentkalender, hvor vi skrev ned en fin ting til den andre hver dag i advent. På grunn av bryllupet (vi giftet oss 21.desember i fjor) rakk vi omtrent ikke å snakke sammen i desember, så da var det hyggelig med noen komplimenter, så vi ikke glemte hvorfor vi i det hele tatt skulle gifte oss...

Men tilbake til årets kalendere. Noe måtte vi ha (mente jeg). Junior får pakkekalender, og for meg og mannen har jeg funnet individuelle løsninger vi begge er godt fornøyde med. Jeg har dessuten planlagt en kalender til verdens beste kollega, som jeg mest sannsynlig ikke skal jobbe sammen med etter jul. Hun skal dermed få en epost hver dag frem til jul, med et hyggelig minne fra tiden vi har delt sammen. Kall det gjerne en slags minnebok i 24 deler. Håper hun setter pris på den. Hva slags kalender har du? 

1. Til sønnen 2. Til meg selv 3. Til mannen.   

2 kommentarer

Camilla

10.11.2015 kl.09:44

Var cola-kalenderen noe dere kjøpte med tallene på, eller lagde du de selv?

Mari Julefreak

10.11.2015 kl.22:30

Camilla: Jeg satte på tallene selv. Synes det var gøy at jeg fant tall som matchet. Husker ikke helt hvor jeg kjøpte dem, men det kan ha vært på Søstrene Grene. Burde uansett være mulig å finne røde tall på type Tanum, Nille, Panduro el lign. Mannen var strålende fornøyd iallfall!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits