hits

1. søndag i advent...

... og jeg har faktisk ikke fått opp adventsstaken. Uææ! Og helt ærlig så vet jeg faktisk ikke helt hvor den er, heller... Men jeg skal lete etter den i morgen. Vi har kommet hjem fra Bergen i dag, og tiden jeg kunne brukt på å lete etter lysestaken har jeg brukt til å ordne husets julekalendere så de er klare til i morgen. Det er jo også veldig viktig! (Bilder kommer i morgen)

Dessuten er en ny tradisjon skapt i dag. Vi har vært på den lokale julegrantenningen, og det var superhyggelig. Lysfest i Bergen i går var imponerende og vakkert, men litt mindre forhold er heller ikke dumt. Hyggelige naboer, gløgg, snø som knitrer når man trår på den (sorry, Bergen - det er lite som slår snø i adventstida), gang rundt juletreet, glade barn som møter kjente fra barnehagen - og selvfølgelig - julenisse.

Sønnen min er bare to, men han vet godt hvem julenissen er. Og at han har med pakker. Så det var to store øyne på en liten gutt da nissen kom, og jammen hadde han med seg godteposer også. Sønnen holdt pappaen sin hardt i hånda, men var ikke skremt, og tok i mot posen sin selv.

Dette er det beste bildet jeg fikk av nissen (men han ønsker vel å være ganske anonym, han nissen):


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv