Lysfest

I ettermiddag har jeg fått massevis av julestemning på lysfest i Bergen. Det er en 25 år gammel tradisjon, som jeg i år fikk med meg for første gang. Lysene tennes på juletreet i Lille Lungegaardsvannet, det var underholdning fra scenen, fakkeltog, utdeling av kakemenn, julesang og et fantastisk fyrverkeri til slutt. 

Fordi vi ble sittende fast i trafikken (er visstnok bare 17.mai som kan sammenliknes med folkemengden som er i Bergen sentrum denne dagen), fikk vi ikke med oss alt, men vi rakk både litt underholdning fra scenen (jeg får alltid litt gåsehud av Deilig er jorden) og ikke minst det utrolig flotte fyrverkeriet. Det var også utrolig flott å se hele vannet omgitt av fakler - så mye flott lys! Dette var virkelig en god innledning til adventstida, som jo begynner i morgen.    

En liten tur på julehuset på Bryggen ble det også - det hører med. Jeg kjøpte ingenting (kryss i taket!), men det er alltid gøy å kikke. Jeg gleder meg ekstra til å ta frem min egen pynt nå.   


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits