hits

Pepperkakebyen i Bergen

Vi er på vår årlige førjulstur til Bergen, og i dag har vi blant annet besøkt pepperkakebyen. Vi har vært der en gang før, og jeg ble imponert da også, men utstillingen i år var helt fantastisk. Hundrevis av pepperkakebygg, alt fra pepperkakehus laget av barnehager, til byggverk som ser ut som om de er laget av profesjonelle pepperkakebyggere. (Dersom de finnes). Dempet belysning, massevis av små julelys, og de obligatoriske modelltogene i pepperkakelandskap. Nokså magisk, faktisk, og en anbefaling fra meg dersom du befinner deg i nærheten av Bergen nå før jul. 

Sønnen holdt på å gå i spinn av alle godteripyntede pepperkakehus, og måtte få sjokolade av svigermor for å komme seg gjennom løypa uten å spise kunsten. Jaja, kan ikke klandre ham, egentlig. 

2 kommentarer

barediy

28.11.2014 kl.22:18

åååh, kjempefint :)

Mari Julefreak

29.11.2014 kl.22:21

barediy: Ja, det var virkelig en opplevelse!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv