hits

Christmas at Pemberley

Jeg elsker jul - og jeg elsker Jane Austen. En kombinasjon av de to er jo rene drømmen - og jeg ble veldig glad da jeg oppdaget at Amazon.co.uk hadde opptil flere julerelaterte fortsettelser på den udødelige klassikeren "Stolthet og fordom". Jeg bestilte to, og har nå lest "Christmas at Pemberley". I tillegg til å få vite hvordan det går med alle hovedkarakterene man blir kjent med i originalboka, får man også et innblikk i hvordan man feiret jul i England på begynnelsen av 1800-tallet.

Nå må jeg si at selv om jeg ikke nødvendigvis er så opptatt av sexlivet til Elizabeth Bennet og Mr. Darcy, så tåler man å lese seg gjennom noen klissete scener også. Jeg kan vel røpe såpass som at de lever i et meget vellykket ekteskap (selvfølgelig!). Men boka byr på mye drama, kanskje tidvis litt i overkant. Men hva gjør vel det - god nok underholdning i massevis! Anbefales for alle Austen-fans, om man er glad i jula eller ikke.      

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv