En måned til julaften

Datoen hadde gått meg hus forbi, men hva har man gode venninner til? På formiddagen i dag tikket det inn en sms; "En måned til julaften"!! Og i dag har det faktisk blitt noen juleforberedelser på meg. Ikke overraskende er det jeg og min juleglade kollega Inger-Lise som har ansvaret for julepynt og julekalender på jobb (om vi har fått eller tatt ansvaret er usikkert, men jobben er iallfall vår!). Derfor har vi vært ute og handlet i dag - vi måtte ha ny julepynt til juletreet i redaksjonen. (Vi er heldige som har en sjef som forstår at man ikke kan ha det samme fargetemaet to år på rad). I tillegg fikk vi kjøpt oss nye gensere til 1. desember, grøss og gru!

(Og det er litt hemmelig, men jeg har faktisk satt opp en juletre i huset mitt i dag. Vi holder på å innrede loftstua, og der skal vi ha et lite juletre. Også måtte jeg bare se om det passet der jeg tenkte at det skulle stå... Vi skal selvfølgelig ha et ekte tre i stua, men det er jo litt julestemning med falske trær også. Ikke minst kan man ha dem fremme i ukevis uten at de drysser... Men jeg har ikke satt på lysene ennå, altså!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits