hits

Seks uker til jul

I dag er det bare seks uker til jul - og det har jeg feiret på show på Latter på Aker Brygge med storesøster og noen kolleger. Ei på jobben hadde nemlig gratisbilletter til Julelatter med Jonna Støme, Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland, så da var jeg så heldig å få være med dit. 

Og det var så gøy! Jeg hadde ikke hørt noen av dem før, men de var så morsomme! Jeg lo og lo, så nå er jeg helt stiv i lattermusklene. Måtte tørke tårer opptil flere ganger. Jeg har vært på stand-up noen ganger før, og da er det jo alltid noe man ikke synes er så gøy. Men i kveld lo jeg av nesten alt (og jeg hadde ikke drukket så mye vin heller.. ) De har Julelatter-show hver førjul, men det er første gang jeg har vært på det selv. Og med masse snakk om jul, og med julemusikk i bakgrunnen, så ble det jammen litt julestemning og. Har du muligheten, så er dette juleunderholdning god som noen!  

 

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

12.11.2014 kl.21:37

åhh så kjekt! Jeg har så julestemning og gleder meg så mye!:D

Mari Julefreak

13.11.2014 kl.22:47

wa2wo.blogg.no: Jeg også!!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv