Syv uker til jul!

I dag er det bare syv uker til jul. Det går fort! Jeg har allerede såvidt begynt å tenke på hvordan i all verden jeg skal få tid til alt, men jeg tror jeg kjører samme strategi i år som i fjor - det jeg rekker, det rekker jeg - og det jeg ikke rekker får jeg gjøre neste jul.

Men den kommende uka har jeg en plan om å skaffe meg oversikt over hvor mange julegaver jeg har liggende (jeg pleier jo å kjøpe dem gjennom året, så greit med en opptelling før den virkelige julegavehandelen setter inn) og jeg har også lyst til å bake marvposteier. Det rekker jeg aldri - men siden de med fordel kan fryses, så tror jeg at jeg skal prøve meg på novemberbakst i år. Oppskrift og resultat kommer selvfølgelig. 

2 kommentarer

Lise Nikolaisen

06.11.2014 kl.10:08

Heia Mari og marvpostei! Er det vanskelig, tro? Gleder meg til å lese om det. Jeg skal prøve meg på biscotti i år. Med nøtter og tranebær.

Mari Julefreak

06.11.2014 kl.20:23

Lise Nikolaisen: Jeg har laget det en gang før, det er ikke så vanskelig, men det er et par ulike operasjoner. Kommentaren din motiverer meg, og jeg erklærer herved at dette er noe jeg skal få til før jul!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits