Jul på IKEA 2014

Jula er kommet til IKEA. Heldigvis for meg skulle vi ha diverse møbler derfra, og det passet å dra i dag. Jeg hadde aldri fått med mannen bare fordi jeg vil se over juleutvalget deres, men i dag ble det to fluer i en smekk. (For meg, altså).

Nå synes jo jeg det er superkoselig å gå rundt i et varehus som er pyntet til jul, og det holder egentlig det. I år trengte jeg ikke å kjøpe så mye (klapp på skuldra!), og det er nok en kombinasjon av at jeg har mye fra før, og at det ikke var så mye som fristet akkurat i år. Men jeg merket meg to ulike stiler for årets julepynt. Den ene var den tradisjonelle, skandinaviske med mye rødt og pynt i naturfarger. Den andre stilen var litt glam, med mye gull og glitter. Og da spørs det jo hva man liker... 

Noe småtteri ble med hjem, blant annet noen ruller med julepapir. Det synes jeg alltid IKEA er gode på, og jeg liker at de har godt utvalg av resirkulerbart julepapir i tillegg til det vanlige, glinsende som må kastes i restsøpla. Jeg har også handlet meg marsipanformer, og jeg skal gi rapport om hvordan de fungerte litt senere i sesongen. 

For dem som trenger litt julestemning nå, er IKEA absolutt verdt et besøk. Og det er best å skynde seg, i fjor var jeg der en måned senere, og da var det nesten ikke noe julepynt igjen.Én kommentar

Camilla

29.10.2014 kl.22:28

Haha. Jeg er på Ikea ukentlig, mitt nye nærsenter. "Tar bare bilen en tur og stikker bort på Rema", sier jeg, og vips, så er jeg plutselig på Ikea også, gitt, under dekke av at de jo har så gode knekkebrød.. Men jeg har likevel klart å gå forbi julepapiret og pynten ved kasseområdet begge gangene nå. Jeg trenger jo julepapir. Hvordan er det mulig?

Mari Julefreak

31.10.2014 kl.20:07

Camilla: Åh, tenk å ha IKEA som nærsenter. Det hadde vært noe! Kred til deg som klarer å gå forbi juleavdelingen.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

30, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nå har jeg takket for meg for i år - men neste år er jeg tilbake igjen! Jula 2014 blir femte jul på bloggen - og da har vi flyttet inn i nytt hus. Jeg gleder meg så mye til å få et helt hus å pynte i! Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere. Alt godt, til neste år.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits