hits

Førjulen er i gang - nå også på jobb.

Jeg jobber i verdens beste redaksjon, og i år som i fjor har vi markert at det er mindre enn to måneder til jul. Inger-Lise, som er like julete som meg, hadde bakt noe jeg ikke har smakt før, nemlig myk pepperkake i langpanne. Det smakte av deilig julekrydder, og helt riktig for denne tida av året. Og sammen med gløgg... Nam! Jeg håper jeg får lov til å dele oppskriften med dere etterhvert, det var en super kake som passer ypperlig som erstatning for småkakene.

Vi fikk for øvrig ganske mange kommentarer da vi laget gløgg, og selv om de fleste syntes vi er rare, og at det er litt tidlig (kan skjønne det??), hørte jeg også en liten stemme som sa "Men det lukter veldig godt, da". Så jeg tenker at de nok bare er misunnelige på oss som vet å kose oss!

4 kommentarer

Elise

28.10.2014 kl.20:45

Åh, tenk å kunne kose seg slik i oktober!

Så heldig du er som har en kollega du kan glede deg med <3

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min - gleder meg til å følge deg i denne herlige førjulstiden!

Mari Julefreak

28.10.2014 kl.23:07

Elise: Ja, det gjelder å ha noen å dele all førjulsgleden med. Takk for koselig kommentar!

Turid

29.10.2014 kl.15:18

Hørtes ut som en deilig kake. Kan du få oppskriften, og dele den med oss?

Turid

Mari Julefreak

29.10.2014 kl.20:44

Turid: Jeg skal spørre henne pent om det, Turid!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv