hits

To måneder til jul

Og så var det endelig 24.oktober - og bare to små måneder til jul. Dette har jeg gledet meg til! Jeg har sett at jeg har hatt noen treff i høst - noen få kikkere som har blitt stadig flere mot slutten av oktober. Det gjør meg glad, for det betyr at det er flere enn meg som begynner å glede seg til jul så tidlig! Jeg er også glad for at jeg er kommet dit at jeg kan vekke julebloggen min til live igjen - og jeg håper at du vil følge meg gjennom de neste to månedene.

Julefølelsen har allerede begynt å komme hos meg. Helt konkret begynte det på jobb, en av de siste dagene i september. Alt om julen, julebladet til Norsk Ukeblad, hadde kommet fra trykkeriet, og jeg fikk høytidelig lov til å kikke gjennom det eksklusive (det føltes iallfall slik) prøveeksemplaret, før jeg måtte levere det tilbake. (Etter noen dager fikk jeg mitt eget i posthylla, altså). Men følelsen da jeg bladde i det ferske julebladet den dagen, minte meg på at den fineste tida på året ligger foran oss. Og den tida, den begynner nå!

Riktig god førjul til alle - nå starter moroa!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv