God jul!

Og da var julaften her. Vi våknet til snø på Hadeland, men med mye regn og sterk vind er været riktig ufyselig nå. Vi feirer hos mamma og Bjørn, og svigermor ++ er også her etter bryllupet. Veldig koselig å være så mange, og koselig for Jonas å være sammen med både farmoren og bestemoren sin!

Mamma er dessverre blitt syk, men med mange hender blir det jul i huset likevel. Vi har besøkt bestefar, jeg har sett (fem!) minutter med Tre Nøtter til Askepott, Jonas har åpnet et par gaver - og ribbelukta sprer seg i huset.

Så da gjenstår det bare for meg å ønske dere alle en riktig god jul, og et fantastisk 2014! Takk for følget denne førjulen - jeg er tilbake 24. oktober neste år. 

Alt godt til neste gang!(Det har foreløpig ikke lyktes meg å ta noe fint bilde av sønnen i dag, så da blir det bilder av mammas julestue istedenfor)

4 kommentarer

Maries strålande jul

24.12.2013 kl.21:16

Hoppas att du och din familj har en riktigt GOD JUL, jag har också följt dig hela säsongen och återkommer gärna till nästa år.

Mari Julefreak

24.12.2013 kl.22:23

Maries strålande jul: Julaften har vært en veldig fin dag, på tross av dårlig vær! Jeg gleder meg til å følge deg neste år!

Tina

24.10.2014 kl.08:16

Velkommen tilbake! Gleder meg til første blogginnlegg! ^^

Mari Julefreak

26.10.2014 kl.20:34

Tina: Tusen takk, for en koselig melding å få!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits