Julekalender 2013

Her i huset har vi en sjokoladekalender med bilde av meg, mannen og sønnen på (bestilt på Japan Photo). I tillegg har jeg og Thomas en komplimentkalender - vi skriver ned et kompliment til hverandre hver dag. Veldig hyggelig i disse tider hvor vi knapt rekker å snakke om noe annet enn bryllup og juleorganisering. Kan anbefales. (Men neste år skal vi tilbake til pakkekalenderen, altså!!) Vi har også kalender på jobben, og i dag vant jeg - og fikk julesåper til badet!

Lina, som står bak bloggen Her skal vi bygge og bo, har en helt fantastisk julekalender på bloggen sin. Oppfordrer alle til å ta en titt!

Hils på Buddy:



Her tar han seg et bad i marshmallows. Så deilig og så ekkelt! Raring.

Ingen kommentarer

Lina

17.12.2013 kl.18:40

Så hyggelig å treffe Buddy rundt om kring på internett! :) Tusen takk for omtale!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits