hits

Julekalender 2013

Her i huset har vi en sjokoladekalender med bilde av meg, mannen og sønnen på (bestilt på Japan Photo). I tillegg har jeg og Thomas en komplimentkalender - vi skriver ned et kompliment til hverandre hver dag. Veldig hyggelig i disse tider hvor vi knapt rekker å snakke om noe annet enn bryllup og juleorganisering. Kan anbefales. (Men neste år skal vi tilbake til pakkekalenderen, altså!!) Vi har også kalender på jobben, og i dag vant jeg - og fikk julesåper til badet!

Lina, som står bak bloggen Her skal vi bygge og bo, har en helt fantastisk julekalender på bloggen sin. Oppfordrer alle til å ta en titt!

Hils på Buddy:Her tar han seg et bad i marshmallows. Så deilig og så ekkelt! Raring.

Én kommentar

Lina

17.12.2013 kl.18:40

Så hyggelig å treffe Buddy rundt om kring på internett! :) Tusen takk for omtale!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv