Tredje søndag i advent...

... og jeg har ENDELIG vært på julekonsert med Kari Bremnes og Rikard Wollf i Kulturkirken Jakob. Det har jeg hatt lyst til siden helt siden jeg hørte plata deres, Desemberbarn, for første gang for noen år siden - og falt pladask. I år har endelig muligheten bydd seg - så da får det ikke hjelpe at det er seks dager til bryllup. For det er når man har skuldrene oppunder ørene at man egentlig bør dra på julekonsert. Det er balsam for sjelen - og er kanskje det som gir meg mest julestemning av alt jeg gjør før jul. Takk til Sigrid som ville på konsert med meg! 

(Juletreet er kommet inn i stua i dag, det gjør også sitt for julestemningen. Skal pyntes i morgen - det gleder jeg meg til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits