hits

13. desember

I dag har vi hatt vår aller første Luciafeiring i barnehagen. Jonas var kledd i de eneste hvite plaggene han har (det er en særs upraktisk farge for små barn), og vi fikk servert kaffe, saft og lussekatter. Jonas er jo en liten mann med stor matlyst, så jeg tror han spiste tre lussekatter til sammen. Koste seg veldig! Han synes nok det var litt rart at lyset var slukket, og at det var stearinlys og en helt annen stemning på kjøkkenet enn han er vant med. Så han var litt sjenert først - men det gikk over veldig fort da bollene kom på bordet.  

Selve Luciatoget, som noen av de eldre barna i barnehagen stod for, kom og gikk i full fart. Veldig søte var de, den lille stunden det varte!

Svart senker natten seg, i stall og stue

Solen har gått sin vei, skyggene truer.

Inn i vårt mørke hus, stiger med tente lys,

Santa Lucia, Santa Lucia.

4 kommentarer

hvahvordan

13.12.2013 kl.14:13

Fin blogg :) Bra innlegg :)

Keths!

13.12.2013 kl.14:53

Bare innom for å ønske deg en fin fredag!! God helg :D

Mari Julefreak

15.12.2013 kl.23:44

Keths!: Takk for det - ha en fin uke!

Mari Julefreak

15.12.2013 kl.23:45

hvahvordan: Takk!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv