hits

Et fint øyeblikk

I dag har vi hatt samtale med fotografen til bryllupet om hva slags bilder vi ønsker at han skal ta. Mens vi var der snakket vi om at det MÅ komme snø, og at det er så fint med bilder når det er hvitt ute osv. "Og ikke sånn mørkt og trist som det er i dag", som vi sa. (Det regnet og stormet).

Vi takket for oss, gikk ned trappen - og fikk helt sjokk! Det var hvitt overalt - både på bakken og i lufta. På bare en time hadde verden blitt en litt annen...

Det var mitt mest magiske øyeblikk så langt denne førjula.

(Og jeg anbefaler alle å høre på "Når himmelen faller ned" av Anne Grethe Preus)

3 kommentarer

Lina

06.12.2013 kl.21:30

Åh som jeg håper på litt snø for dere!

Anne Berit

07.12.2013 kl.13:11

For en som er julegal kan det ikke bli et mer romantisk bryllup enn om det kommer litt snø i håret! Jeg giftet meg 2. mai og hadde sludd i håret riktignok, det var _ikke_ romantisk... ;o)

Mari Julefreak

07.12.2013 kl.23:03

Anne Berit: Oi, sludd i håret kan umulig være bra for sveisen! Jeg satser på snø på bakken, minus fem - og kanskje et lett snødryss mot slutten av vielsen. DET hadde vært fint!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv