Årets julepakker

I år har jeg gjort meg mindre flid med julepakkene enn jeg pleier, det har rett og slett vært en av tingene jeg har måttet prioritere vekk. Så i år har jeg gått for fint papir, og latt det være med det. Den øverste innpakningen er fra IKEA, den prikkete fra Panduro. Begge er resirkulerbare, selvfølgelig.

De tre nederste pakkene viser resultatet av et juleverksted for Jonas (15 mnd). Tålmodigheten strakk seg til tre pakkelapper - og da hadde vi kjørt prosjektet over to dager... Så lappene er plassert på tre veldig spesielle pakker.

(Apropos juleverksted for ett-åringer, så leste jeg på tavla i barnehagen i dag at gruppa har laget hemmelige julegaver. VELDIG spent på hva Jonas har laget til oss, det blir stor stas!!)

Hvordan har du pakket inn gavene dine i år?2 kommentarer

Lina

05.12.2013 kl.16:22

Åh, elsker at du kjører resirkulerbart, jeg er stor, stor tilhenger av det. Min gaveinnpakning ser sånn her ut: http://herskalvibyggeogbo.blogspot.no/2013/12/3-desember.html

Mari Julefreak

05.12.2013 kl.22:44

Lina: Ja, det har blitt litt viktig for meg. Jeg har de siste årene brukt mye gråpapir, pyntet med figurer laget av gammelt julepapir jeg har tatt vare på. Men oppdaget at flere har miljøvennlig julepapir, bla IKEA, Panduro og Norway Designs, så i år ble det det. Skal kikke på gavene dine!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits