Juleexpo

I helga er det juleexpo på Norges Varemesse på Lillestrøm. Jeg skulle gjerne vært der, men jeg tror ikke tiden strekker til. Men dette ser definitivt ut som et sted for en juleentusiast!

I tillegg til mange, mange julerelaterte utstillere, er det også et julete underholdningsprogram med høytlesning fra Snekker Andersen, julemøte med Manuela fra bloggen Passion 4 Baking (hun har gitt ut julekokebok i år - den står herved på ønskelista mi!), juleverksted for barna, kurs i kranser og dekorasjoner, lappesøm og nisselaging - og mye, mye mer.

Jeg tror ikke jeg tør å grine meg til en tur dit, men det frister. Veldig! Tror jeg må sette det på listen for neste års aktiviteter.

Noen som har vært der og som kan gi en rapport om det er verdt turen og pengene?

Mer informasjon finner du her. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits