hits

Vil du ha julekort fra en fremmed?

Det er jo så hyggelig å få julekort i postkassen. Det blir færre og færre hvert år, men desto koseligere med de som kommer.

Kan ikke vi som ønsker oss julekort i posten, forene oss? Tanken er følgende: Dersom du ønsker deg julekort i posten, send meg adressen din. Forutsatt at det er noe interesse for dette, så sender jeg deg fem adresser i retur, som du sender julekort til. Da er vi garantert noen "ordentlige" julekort i posten - det er vel veldig hyggelig?  

Det var den svenske julebloggeren Maries Strålande Jul som satte meg på ideen, selv om hun gjør det litt annerledes. Send navn og adresse til marimari_w@hotmail.com. (Og hvis interessen er laber - så skal jeg love at dere i det minste får julekort av meg!) Frist for påmelding: 20.november.

Bli med, da!!(Julekort fra Wikipedia Commons)

4 kommentarer

Camilla

09.11.2013 kl.22:56

Minner meg de gode, gamle kjedebrevene der det skulle sendes sokker og sjokolade. Kjedejulekort! :)

Mari Julefreak

10.11.2013 kl.10:17

Camilla: Jepp! Men du slipper å sende sokker og sjokolade, en stooor fordel! Og jeg synes å huske at du ble lovet mange års ulykke hvis du IKKE sendte sokker og sjokolade videre, jeg lover bare noen hyggelige kort i posten! :)

Anne Berit

15.11.2013 kl.22:08

Jeg samler på postkort så jeg vil mer enn gjerne ha julekort fra en eller flere fremmede! :o)

Mari Julefreak

16.11.2013 kl.21:14

Anne Berit: Så gøy!! Det er notert - jeg sender deg en mail for å få adressen din.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv