Søte juledrømmer?

Forrige jul fikk jeg bekreftet at man sover ekstra godt i nytt julesengetøy. Og selv om jeg ikke akkurat har slitt ut det jeg kjøpte til oss i fjor, klarte jeg ikke å dy meg da jeg kom over dette fantastisk søte settet på HM.com i går.

Dessuten har jeg faktisk sett en dompapp i år allerede.. så da er det vel lov? 

Én kommentar

Lina

26.10.2013 kl.10:57

Ting fra hm er alltid lov er det ikke det? Det var det jeg sa til Lars da jeg fikk fritak fra shoppestopp for å kjøpe putetrekk.

Mari Julefreak

26.10.2013 kl.12:07

Lina: Det er jo så billig, så det må nesten være lov, synes jeg... ;o) (Hvis ikke blir det jo veldig kjedelig) Og både putetrekk og sengetøy er jo noe man må ha (selv om Thomas og jeg nok er litt uenige om antallet)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

29, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2013 blir fjerde jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. I år blir juleforberedelsene helt spesielle - jeg skal nemlig gifte meg 21.desember! Hva passer bedre for en julefreak, enn å gifte seg rett før jul? Startskuddet for bloggen går som vanlig den 24.oktober - to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her på bloggen? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere, god førjul til alle sammen!

Kategorier

Arkiv

hits