hits

Søte juledrømmer?

Forrige jul fikk jeg bekreftet at man sover ekstra godt i nytt julesengetøy. Og selv om jeg ikke akkurat har slitt ut det jeg kjøpte til oss i fjor, klarte jeg ikke å dy meg da jeg kom over dette fantastisk søte settet på HM.com i går.

Dessuten har jeg faktisk sett en dompapp i år allerede.. så da er det vel lov? 

2 kommentarer

Lina

26.10.2013 kl.10:57

Ting fra hm er alltid lov er det ikke det? Det var det jeg sa til Lars da jeg fikk fritak fra shoppestopp for å kjøpe putetrekk.

Mari Julefreak

26.10.2013 kl.12:07

Lina: Det er jo så billig, så det må nesten være lov, synes jeg... ;o) (Hvis ikke blir det jo veldig kjedelig) Og både putetrekk og sengetøy er jo noe man må ha (selv om Thomas og jeg nok er litt uenige om antallet)

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv