Endelig...!

Denne dagen kommer ikke et øyeblikk for tidlig i år. I dag er det to små måneder til jul - og jeg kan, tradisjonen tro, begynne å blogge igjen. Jeg vet ikke hvorfor, men i år startet jeg ekstra tidlig med å glede meg til jul. Og et økende antall besøkende på bloggen de siste to månedene, tyder på at det ikke bare er jeg som starter tidlig...

Vi som starter jula i oktober, blir ofte uglesett av de (altfor mange) som synes at jula begynner tidligst første søndag i advent. Nå gjelder det å handle sin julepynt med hodet høyt hevet! Ikke minst kan det være god trøst i å søke sammen med likesinnede i denne tiden. De er det heldigvis mange av! En god kollega har vært på jakt etter pepperkaker i butikkene i flere uker allerede - og i går slo vi oss sammen for å kickstarte jula skikkelig. Vi røpet ingenting for resten av redaksjonen, og lurte dem inn i en bitteliten juleverden med julemusikk, gløgg, pepperkaker, marsipan, klementiner og pepperkakemuffins (oppskrift her). Hurra!

Jeg blir veldig glad om du vil følge meg og juleforberedelsene mine frem mot julaften. Jeg er spent på hvordan årets førjul blir - ikke minst siden jeg skal gifte meg 21.desember. Hva passer vel bedre for en julefreak, enn å gifte seg i årets aller fineste tid? Jeg krysser alle fingre for snø på den store dagen - noen fnugg i sløret må vel bety lykke?

Legg gjerne igjen en kommentar i løpet av førjulstiden, da blir jeg veldig glad.

6 kommentarer

Andrea

24.10.2013 kl.09:35

Så spennande med julebryllaup! Blir det raud kjole, eller? ;)

Peparkakemuffins må prøvast, men trur eg ventar i alle fall til kalenderen viser november.

-Andrea

Maren H.

24.10.2013 kl.15:21

Mari, jeg elsker jo jul, og jeg gleder meg til å følge julebloggen i år og. Jeg skal faktisk allerede i dag begynne å synge julesanger på korøvelse! :) Jeg gleder meg!! Kommer nok tilbake med reklame for konserten!

Mari Julefreak

24.10.2013 kl.20:18

Andrea: Uten å røpe for mye, så kan jeg vel avkrefte at det blir rød kjole. Men kanskje dommeren kan ha julenissedrakt?? Skal nok få litt jul inn i festen - men det viktigste er snø. Krysser fingrene! (Anbefaler pepperkakemuffins - heldigvis ikke lenge til november.. ;o)

Mari Julefreak

24.10.2013 kl.20:20

Maren H.: Så koselig at du vil kikke innom bloggen litt i år også! Jeg er fremdeles dårlig på å ta bilder, men juleiveren min blir bare verre og verre/bedre og bedre! Gleder meg til julekonsertreklame.

Camilla

24.10.2013 kl.20:20

Wow, julebryllup! Hvis ikke det er romantisk så vet ikke jeg :o Da forventer vi bilder her på bloggen altså :D

Mari Julefreak

24.10.2013 kl.21:08

Camilla: Bilder kommer selvfølgelig!!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits