GOD JUL

Og da er dagen her! Nedtellingen er fullkommen - det er JUL!!! Under treet ligger pakkene, det lukter ribbe i huset og jammen fikk jeg ikke med meg litt av Tre nøtter til Askepott i år også.

Ute er det verdens beste julevær - passe kaldt og masse snø. Jeg har gått tur med Thomas, mamma og Jonas - deilig å ha tid til en liten gåtur på julaften. Siden det var etter at butikkene hadde stengt, var det så fredelig ute, og det er så koselig å kikke på alle julepyntede hus og snødekte trær.

Dette er årets siste innlegg fra meg - men antagelig er jeg tilbake 24. oktober neste år. Tusen takk til alle som har vært innom denne førjulstida, det setter jeg stor pris på! Om dere vil legge igjen en kommentar om hva dere liker å lese om her, blir jeg veldig glad for det!  

GOD JUL til alle førjulselskere - og et riktigt GODT NYTT ÅR!

Årets jul er helt spesiell - det er aller første jul med verdens beste sønn.

Én kommentar

Maries strålande jul

25.12.2012 kl.16:50

Önskar dig och din familj en god fortsättning på julen.

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits