Like før...

Etter å ha klart å blogge hver dag siden 24.oktober, måtte jeg kaste inn håndkledet da jeg ble liggende med en skikkelig førjulssykdom. Skal spare dere for detaljene, men julestemningen fikk seg en god knekk. Heldigvis er jeg mye bedre nå, akkurat i tide til aller siste innspurt. Det jeg ikke rakk, det rekker jeg ikke - og noen har til og med påpekt at en opprenskende sykdom rett før jul er en fordel for kaloriregnskapet, så man kanskje ikke legger på seg så mye i romjula. Ehm, dem om det...

I dag reiser vi til Hønefoss hvor vi skal feire jul, men har litt småtteri som må gjøres før den tid. Pakke, dusje, skrive et par julekort til, rydde opp i leiligheten, vanne juletreet, pakke inn en gave, Skype med svigermor, finne frem penklærne osv osv. På tide å komme i gang, med andre ord!

I morgen kommer årets siste innlegg - så jeg venter til da med å ønske dere god jul.

Et stemningsbilde fra 2. juledag i fjor - det blir for fort mye jul for en julefreak! Julefreaks storesøster tar det hele hakket mer med ro!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits