Like før...

Etter å ha klart å blogge hver dag siden 24.oktober, måtte jeg kaste inn håndkledet da jeg ble liggende med en skikkelig førjulssykdom. Skal spare dere for detaljene, men julestemningen fikk seg en god knekk. Heldigvis er jeg mye bedre nå, akkurat i tide til aller siste innspurt. Det jeg ikke rakk, det rekker jeg ikke - og noen har til og med påpekt at en opprenskende sykdom rett før jul er en fordel for kaloriregnskapet, så man kanskje ikke legger på seg så mye i romjula. Ehm, dem om det...

I dag reiser vi til Hønefoss hvor vi skal feire jul, men har litt småtteri som må gjøres før den tid. Pakke, dusje, skrive et par julekort til, rydde opp i leiligheten, vanne juletreet, pakke inn en gave, Skype med svigermor, finne frem penklærne osv osv. På tide å komme i gang, med andre ord!

I morgen kommer årets siste innlegg - så jeg venter til da med å ønske dere god jul.

Et stemningsbilde fra 2. juledag i fjor - det blir for fort mye jul for en julefreak! Julefreaks storesøster tar det hele hakket mer med ro!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits