hits

Juletreet vårt

Etter å ha forsøkt å ta mange bilder av juletreet vårt, måtte jeg bare gi opp. Det er rett og slett ikke mulig å ta et bilde som yter treet rettferdighet. Jeg synes nemlig det ble veldig fint i år, men litt vanskelig å se på bildet... (Mål for neste år: ta bedre bilder!)

Jeg har pyntet med rødt og hvitt til en forandring, tidligere har treet mitt gått blått og sølv. Leiligheten vår er ikke så stor, men med juletre i stua, trenger man egentlig ikke så mye annen julepynt. Jeg har også tatt bilde av noen av favorittene på treet. Tror jeg liker reinsdyrene aller best...  

 1. Julejente fra KID 2. Treskilt fra interiørbutikk i Gøteborg (kjøpt i fjor) 3. Elg kjøpt på julehuset i Bergen 4. Fugler fra Pentik 5. Reinsdyr fra fjorårets julekolleksjon på IKEA.

Hvordan pynter dere treet?

2 kommentarer

20.12.2012 kl.16:57

For et fint tre, Mari!

Koser meg med å lese bloggen din innimellom taleskriving, baking og gløggvarming. Tok juleferie i dag og det vil si at min første feriedag skal fylles opp... :)

Og de oreokulene altså, de er jeg innmari lei for at jeg ikke var med å lage. De så HERLIGE ut!

Hils Thomas, gi Jonas en kos og ha en deilig julehelg!

Klem fra Ingeborg

Mari Julefreak

23.12.2012 kl.10:52

Ingeborg: Jepp, ganske fornøyd med årets tre - konglene fra Hurdal fikk også plass, siden de var så hvite og fine!! Og oreokulene ble faktisk veldig gode, tipper de slo samtale med presten ned i støvlene... God jul!!!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv