Juletreet vårt

Etter å ha forsøkt å ta mange bilder av juletreet vårt, måtte jeg bare gi opp. Det er rett og slett ikke mulig å ta et bilde som yter treet rettferdighet. Jeg synes nemlig det ble veldig fint i år, men litt vanskelig å se på bildet... (Mål for neste år: ta bedre bilder!)

Jeg har pyntet med rødt og hvitt til en forandring, tidligere har treet mitt gått blått og sølv. Leiligheten vår er ikke så stor, men med juletre i stua, trenger man egentlig ikke så mye annen julepynt. Jeg har også tatt bilde av noen av favorittene på treet. Tror jeg liker reinsdyrene aller best...  

 1. Julejente fra KID 2. Treskilt fra interiørbutikk i Gøteborg (kjøpt i fjor) 3. Elg kjøpt på julehuset i Bergen 4. Fugler fra Pentik 5. Reinsdyr fra fjorårets julekolleksjon på IKEA.

Hvordan pynter dere treet?

2 kommentarer

20.12.2012 kl.16:57

For et fint tre, Mari!

Koser meg med å lese bloggen din innimellom taleskriving, baking og gløggvarming. Tok juleferie i dag og det vil si at min første feriedag skal fylles opp... :)

Og de oreokulene altså, de er jeg innmari lei for at jeg ikke var med å lage. De så HERLIGE ut!

Hils Thomas, gi Jonas en kos og ha en deilig julehelg!

Klem fra Ingeborg

Mari

23.12.2012 kl.10:52

Ingeborg: Jepp, ganske fornøyd med årets tre - konglene fra Hurdal fikk også plass, siden de var så hvite og fine!! Og oreokulene ble faktisk veldig gode, tipper de slo samtale med presten ned i støvlene... God jul!!!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits