Instant julestemning

I år har jeg savnet NRK julemusikk, nettradiokanalen som i hele desember i fjor kun sendte julemusikk. Men jeg oppdaget nylig at NRK Alltid Klassisk spiller julemusikk hele døgnet nå. Så da vet jeg hva jeg kan høre på dersom jeg trenger litt instant julestemning når jeg blogger, eller surfer på nettet etter julegaver...

I dag har vi hatt juleselskap i heimen. Pinnekjøtt, riskrem og julekaker - og veldig hyggelige familiemedlemmer. Jeg styret så mye at jeg helt glemte å ta bilder av det fine bordet mitt... (Tok heldigvis noen bilder av gjestene). Fordelen med å ha selskap noen dager før jul, er at man må gjøre seg ganske ferdig til jul litt tidlig. Og det betyr at det blir masse tid til kos framover! Juletreet mitt er også pyntet, skal forsøke å vise det frem en av dagene. Jeg nyter tida som er nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits