Instant julestemning

I år har jeg savnet NRK julemusikk, nettradiokanalen som i hele desember i fjor kun sendte julemusikk. Men jeg oppdaget nylig at NRK Alltid Klassisk spiller julemusikk hele døgnet nå. Så da vet jeg hva jeg kan høre på dersom jeg trenger litt instant julestemning når jeg blogger, eller surfer på nettet etter julegaver...

I dag har vi hatt juleselskap i heimen. Pinnekjøtt, riskrem og julekaker - og veldig hyggelige familiemedlemmer. Jeg styret så mye at jeg helt glemte å ta bilder av det fine bordet mitt... (Tok heldigvis noen bilder av gjestene). Fordelen med å ha selskap noen dager før jul, er at man må gjøre seg ganske ferdig til jul litt tidlig. Og det betyr at det blir masse tid til kos framover! Juletreet mitt er også pyntet, skal forsøke å vise det frem en av dagene. Jeg nyter tida som er nå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits