hits

Julemarked på Blå

Siden dagens planer om å dra på julemarked på Bygdøy med ei venninne ble avlyst, måtte jeg finne på noe annet hyggelig å gjøre i dag. Jeg endte opp på julemarkedet på Blå ved Akerselva. Der har jeg aldri vært før, men skal definitivt tilbake et annet år. Så mye artig til salgs! Masse fine smykker, strikkede luer, votter, sokker og andre plagg. Håndsydde, retro barneklær, glasskunst og spiselige gaver. Varme vafler hadde de og, selv om jeg på mirakuløst vis klarte å holde meg unna.

Endte med to kjeder til meg selv, babyvotter til mini og en gave. Bra jeg ikke hadde med meg mer kontanter, for å si det sånn... Tror det er åpent neste helg og, om dette fristet noen. Turen hjem langs Akerselva var skikkelig fin - passe kaldt, knitrende snø under føttene, islagte fosser og frosne ender. Skikkelig vintervakkert!

Resten av andre søndag i advent har jeg brukt til å lage oreokonfekt. De er ikke helt ferdige, så jeg får rapportere om resultat og oppskrift i morgen...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv