Julehandel og julefest

Nå har jeg ikke mange julegaver igjen! I dag har jeg nemlig vært på handel. Jeg forlot mann og barn hjemme, og gikk på med friskt mot! Det burde egentlig vært forbud for folk som vil forbli ved sine fulle fem å oppsøke kjøpesentre en lørdag i desember, men det har jeg altså gjort i dag.

Liste var på plass i lomma, og 2,5 time senere hadde jeg vært innom - og handlet - i hele 12 ulike butikker! Meget effektiv, synes jeg selv! Fant alt jeg skulle ha på lista, og rakk så vidt å komme meg ut før frustrasjonen over varme, folk og tunge poser fikk helt overtaket. Litt rakk jeg å fiske med til meg selv også - en genser, to juleplater, noen julekuler, et lite etasjefat og et par julekopper. Kan jo ikke bare handle til andre når det er så sjelden jeg er på shoppingtokt alene?

Kvelden har vært veldig julete, med selskap hos Bjørn på Hønefoss. Full julemiddag stod på menyen igjen, selv om det bare er en måned siden vi var der og spiste det sist. Men jammen smakte det ikke i dag og... På turen hjemover i mørket så vi så mange flotte utetrær med julelys. Det er noe av det fineste jeg vet, og sammen med snøen var det skikkelig juleidyllisk. Jeg hadde selvfølgelig mast meg til julemusikk på anlegget... En fin-fin dag, med andre ord!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits