Julehandel og julefest

Nå har jeg ikke mange julegaver igjen! I dag har jeg nemlig vært på handel. Jeg forlot mann og barn hjemme, og gikk på med friskt mot! Det burde egentlig vært forbud for folk som vil forbli ved sine fulle fem å oppsøke kjøpesentre en lørdag i desember, men det har jeg altså gjort i dag.

Liste var på plass i lomma, og 2,5 time senere hadde jeg vært innom - og handlet - i hele 12 ulike butikker! Meget effektiv, synes jeg selv! Fant alt jeg skulle ha på lista, og rakk så vidt å komme meg ut før frustrasjonen over varme, folk og tunge poser fikk helt overtaket. Litt rakk jeg å fiske med til meg selv også - en genser, to juleplater, noen julekuler, et lite etasjefat og et par julekopper. Kan jo ikke bare handle til andre når det er så sjelden jeg er på shoppingtokt alene?

Kvelden har vært veldig julete, med selskap hos Bjørn på Hønefoss. Full julemiddag stod på menyen igjen, selv om det bare er en måned siden vi var der og spiste det sist. Men jammen smakte det ikke i dag og... På turen hjemover i mørket så vi så mange flotte utetrær med julelys. Det er noe av det fineste jeg vet, og sammen med snøen var det skikkelig juleidyllisk. Jeg hadde selvfølgelig mast meg til julemusikk på anlegget... En fin-fin dag, med andre ord!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits