hits

Reisen til julestjernen

Nå har jeg endelig sett Reisen til julestjernen på kino! Må si det var litt rart å se en "annen" Reisen til Julestjernen enn 70-tallsutgaven som går på TV hver julaften, men den var jo fin! Likte slottet i filmen veldig godt, og fikk julestemning av all snøen, og ikke minst besøket hos selveste julenissen. Både kongen og heksa spilte veldig bra, men jeg synes greven overspilte, og ble mer komisk enn skummel. Skogsnissene var kjempesøte, og minnet litt om rumpnissene i Ronja Røverdatter. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om hovedpersonen, ble hun kanskje litt apatisk?

Men alt i alt synes jeg det var en veldig koselig film, og jeg har tro på at den kan bli en klassiker med tiden. Uansett var det deilig å komme seg på kino - og runde av med en kopp adventte på Tea Lounge etterpå. En fin-fin førjulstirsdag!

Hva synes dere om filmen?


Bilde lånt av Oslokino.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv