Reisen til julestjernen

Nå har jeg endelig sett Reisen til julestjernen på kino! Må si det var litt rart å se en "annen" Reisen til Julestjernen enn 70-tallsutgaven som går på TV hver julaften, men den var jo fin! Likte slottet i filmen veldig godt, og fikk julestemning av all snøen, og ikke minst besøket hos selveste julenissen. Både kongen og heksa spilte veldig bra, men jeg synes greven overspilte, og ble mer komisk enn skummel. Skogsnissene var kjempesøte, og minnet litt om rumpnissene i Ronja Røverdatter. Jeg vet ikke helt hva jeg syntes om hovedpersonen, ble hun kanskje litt apatisk?

Men alt i alt synes jeg det var en veldig koselig film, og jeg har tro på at den kan bli en klassiker med tiden. Uansett var det deilig å komme seg på kino - og runde av med en kopp adventte på Tea Lounge etterpå. En fin-fin førjulstirsdag!

Hva synes dere om filmen?


Bilde lånt av Oslokino.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits