Julekort

For nybakte foreldre slik som vi er her i huset, er det obligatorisk med bilde av babyen på julekort til venner og kjente. I dag har vi tatt undervannsbilder av Jonas med nisselue på babysvømminga, så da er det vel ingen tvil om hva motivet blir i år! Jeg synes det er koselig å få bilde av venner og barna deres til jul, og håper vi får noen, selv om det dessverre blir færre og færre julekort for hvert år. Jeg må innrømme at jeg ikke er særlig god på å skrive dem, men i år skal jeg klare noen. Jeg må jo det når jeg får så fine julekort å skrive på?

Dersom du synes julekort med babybilder er teit, og heller vi lage andre kort bør du ta en titt innom Hjertebodens juleblogg. Her er det utrolig mange flotte, hjemmelagede kort. Kunne ønske jeg var like flink! (Men har heldigvis en fotogen sønn.. ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits