Julekort

For nybakte foreldre slik som vi er her i huset, er det obligatorisk med bilde av babyen på julekort til venner og kjente. I dag har vi tatt undervannsbilder av Jonas med nisselue på babysvømminga, så da er det vel ingen tvil om hva motivet blir i år! Jeg synes det er koselig å få bilde av venner og barna deres til jul, og håper vi får noen, selv om det dessverre blir færre og færre julekort for hvert år. Jeg må innrømme at jeg ikke er særlig god på å skrive dem, men i år skal jeg klare noen. Jeg må jo det når jeg får så fine julekort å skrive på?

Dersom du synes julekort med babybilder er teit, og heller vi lage andre kort bør du ta en titt innom Hjertebodens juleblogg. Her er det utrolig mange flotte, hjemmelagede kort. Kunne ønske jeg var like flink! (Men har heldigvis en fotogen sønn.. ;o)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits