Julestemning i Bergen

Jeg tror aldri jeg har sett Bergen så vakker som i dag! Selv om adventstaken fremdeles ligger i boden, har jeg hatt en fantastisk 1. søndag i advent. Maris julefavoritter 2008, 2009 og 2011 i bilen til svigermor (min egenbrente samling), kalkunlunsj hos en kamerat av Thomas og besøk på Julehuset på Bryggen. Gløggen jeg fikk av nissen ble prikken over i`en. Julehuset svarte til forventningene i år også, masse artig stæsj og som vanlig et par nye ornamenter til treet. På Flesland ble det pepperkakeformer med Kardemommebytema - både løven og tårnet til Tobias.  

Etter å ha feiret jul i ti varmegrader og storm i Bergen i fjor, var det utrolig flott å få en skikkelig julestemningshelg der nå. Magisk!

PS: Fire lapper og fire navn - gratulerer til Mari som vant pepperkakeformene! Det ble jeg ekstra glad for!Én kommentar

Helene H. Vinnes

02.12.2012 kl.23:54

Heisann ! Fin blogg du har.

Jeg har link konkurranse på bloggen min. En vinner blir trukket i morgen. Delta gjerne :-)

Add meg som venn om du vil så kan jeg følge deg fast!

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits