Julestemning i Bergen

Jeg tror aldri jeg har sett Bergen så vakker som i dag! Selv om adventstaken fremdeles ligger i boden, har jeg hatt en fantastisk 1. søndag i advent. Maris julefavoritter 2008, 2009 og 2011 i bilen til svigermor (min egenbrente samling), kalkunlunsj hos en kamerat av Thomas og besøk på Julehuset på Bryggen. Gløggen jeg fikk av nissen ble prikken over i`en. Julehuset svarte til forventningene i år også, masse artig stæsj og som vanlig et par nye ornamenter til treet. På Flesland ble det pepperkakeformer med Kardemommebytema - både løven og tårnet til Tobias.  

Etter å ha feiret jul i ti varmegrader og storm i Bergen i fjor, var det utrolig flott å få en skikkelig julestemningshelg der nå. Magisk!

PS: Fire lapper og fire navn - gratulerer til Mari som vant pepperkakeformene! Det ble jeg ekstra glad for!Én kommentar

Helene H. Vinnes

02.12.2012 kl.23:54

Heisann ! Fin blogg du har.

Jeg har link konkurranse på bloggen min. En vinner blir trukket i morgen. Delta gjerne :-)

Add meg som venn om du vil så kan jeg følge deg fast!

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits