hits

Noen av årets nyheter i heimen

Noe ny julepynt har det blitt i år også. Jeg har vanligvis pyntet treet mitt i blått og sølv, men i år tror jeg at jeg skal forsøke meg på rødt og hvitt, eventuelt rødt, hvitt og sølv. Planen er å ha et litt mindre juletre i år enn vi har hatt før, og da kan det passe å prøve seg frem med litt ny pynt...

Pynten har stått på fat i gangen en stund - og så har jeg fyllt på ettersom jeg har kjøpt nye ting. På den måten gleder jeg meg over kjøpene mine hver gang jeg går forbi! Jeg har også kjøpt noen nydelige, røde glassfugler fra Pentik, men siden de ikke fikk plass på fatet, må jeg ta bilde av dem en annen gang.

Øverste etasje: Reinsdyrhoder fra Åhlens, ugler fra sesongbutikken på Glassmagasinet og filthester fra TGR. Midten: Julejenter fra KID og stripete stoffhjerter fra IKEA. Nederst: Engler fra TGR (ikke til treet), hjerter, trær og stjerner i sølv fra KID, store engler fra KID, gris og nissejente på ski fra Rosendahl, "Karen Blixens Jul".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv