Noen av årets nyheter i heimen

Noe ny julepynt har det blitt i år også. Jeg har vanligvis pyntet treet mitt i blått og sølv, men i år tror jeg at jeg skal forsøke meg på rødt og hvitt, eventuelt rødt, hvitt og sølv. Planen er å ha et litt mindre juletre i år enn vi har hatt før, og da kan det passe å prøve seg frem med litt ny pynt...

Pynten har stått på fat i gangen en stund - og så har jeg fyllt på ettersom jeg har kjøpt nye ting. På den måten gleder jeg meg over kjøpene mine hver gang jeg går forbi! Jeg har også kjøpt noen nydelige, røde glassfugler fra Pentik, men siden de ikke fikk plass på fatet, må jeg ta bilde av dem en annen gang.

Øverste etasje: Reinsdyrhoder fra Åhlens, ugler fra sesongbutikken på Glassmagasinet og filthester fra TGR. Midten: Julejenter fra KID og stripete stoffhjerter fra IKEA. Nederst: Engler fra TGR (ikke til treet), hjerter, trær og stjerner i sølv fra KID, store engler fra KID, gris og nissejente på ski fra Rosendahl, "Karen Blixens Jul".

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits