I år skal til og med jeg se julekalenderen på NRK

Med unntak av Jul i Skomakergata, har jeg ikke sett så mange av NRKs julekalendre. Men i år skal jeg definitivt se på den nye kalenderen Julekongen. Deler av serien er nemlig spilt inn på Akershus Slott, som er et av mine favorittsteder i Oslo.

Nå er det rundt et år siden jeg sluttet å jobbe som guide på slottet, men jeg husker de holdt på å spille inn Julekongen i fjor vår/sommer. Jeg gleder meg så til å se hva jeg kjenner igjen fra slottet!

Dersom du vil besøke Akershus Slott, så pynter de til jul helgen 15-16.desember. De lover aktiviteter for store og små, masse julestemning og gratis gløgg, kaffe og pepperkaker. Jeg har veldig lyst på en tur, håper jeg får det til!  

En av mine beste arbeidsdager noensinne hadde jeg for øvrig på Akershus Slott - i 2010 pyntet jeg juletrær en hel arbeidsdag. Det kan du lese om her.
 
Fra Akershus Slottskirke
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits