hits

I år skal til og med jeg se julekalenderen på NRK

Med unntak av Jul i Skomakergata, har jeg ikke sett så mange av NRKs julekalendre. Men i år skal jeg definitivt se på den nye kalenderen Julekongen. Deler av serien er nemlig spilt inn på Akershus Slott, som er et av mine favorittsteder i Oslo.

Nå er det rundt et år siden jeg sluttet å jobbe som guide på slottet, men jeg husker de holdt på å spille inn Julekongen i fjor vår/sommer. Jeg gleder meg så til å se hva jeg kjenner igjen fra slottet!

Dersom du vil besøke Akershus Slott, så pynter de til jul helgen 15-16.desember. De lover aktiviteter for store og små, masse julestemning og gratis gløgg, kaffe og pepperkaker. Jeg har veldig lyst på en tur, håper jeg får det til!  

En av mine beste arbeidsdager noensinne hadde jeg for øvrig på Akershus Slott - i 2010 pyntet jeg juletrær en hel arbeidsdag. Det kan du lese om her.
 
Fra Akershus Slottskirke
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

34, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2018 blir niende(!) jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv