24. november

I dag har vi feiret at det bare er en bitteliten måned igjen til julaften. Jeg har gjort diverse juleinnkjøp, og Thomas har sjekket at han fortsatt kan å lage pinnekjøtt. Og det kan han heldigvis. Jeg har selvfølgelig spist altfor mye, men det smakte jo helt fantastisk!

Nå skal jeg drikke en kopp te - og glede meg over at nesten alle julegavene er i hus. Tar for øvrig i mot gavetips til pappaer - han er like vanskelig å finne på noe til hvert år. Han pleier i det minste å ønske seg snille barn, men mulig han har gitt opp håpet om det, for i år ønsker han seg ikke noe...

Og tenk, i morgen er det bare en uke til advent!   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari

Mari

28, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jula 2012 er tredje jul på bloggen, og jeg ønsker nye og gamle lesere velkommen hit! Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt (er alltid spent på hva favorittbutikkene mine byr på til jul), egen julefeiring, og tanker rundt jula. Nytt av året er min ferske sønn, født i august. Lurer på hvordan han skal prege (eller sabotere?) årets juleforberedelser...? Startskuddet går 24.oktober, og jeg har et mål om å skrive et innlegg om dagen - kanskje får jeg det til i år? God førjul til alle juleelskere!

Kategorier

Arkiv

hits