24. november

I dag har vi feiret at det bare er en bitteliten måned igjen til julaften. Jeg har gjort diverse juleinnkjøp, og Thomas har sjekket at han fortsatt kan å lage pinnekjøtt. Og det kan han heldigvis. Jeg har selvfølgelig spist altfor mye, men det smakte jo helt fantastisk!

Nå skal jeg drikke en kopp te - og glede meg over at nesten alle julegavene er i hus. Tar for øvrig i mot gavetips til pappaer - han er like vanskelig å finne på noe til hvert år. Han pleier i det minste å ønske seg snille barn, men mulig han har gitt opp håpet om det, for i år ønsker han seg ikke noe...

Og tenk, i morgen er det bare en uke til advent!   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Julefreak

Mari Julefreak

33, Oslo

Siden jeg er godt over gjennomsnittet interessert i jul og julefeiring, måtte det bli en førjulsblogg. Jeg blogger blant annet om julekonserter, julekaker, julepynt, egen julefeiring, og tanker rundt jula. Jula 2017 blir åttende jul på bloggen, og den starter som vanlig 24. oktober. Jeg begynner nemlig nedtellingen når det er to måneder igjen til jul. Vil du telle ned til jula sammen med meg her? Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill fra andre juleelskere.

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits